Har du erfarenhet inom redovisning och söker en dynamisk arbetsplats där du kan göra skillnad? Nu har du möjlighet att bli en betydelsefull del av vårt team och spela en viktig roll i vår fortsatta utveckling och framgång. Om detta låter intressant för dig, tveka inte att söka rollen som Redovisningskonsult hos Dagboken AB redan idag!

 

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Nu söker Dagboken AB en driven och prestigelös Redovisningskonsult. Här erbjuds du möjligheten att få en viktig roll i ett tight och familjärt team. Du kommer här till en stimulerande och varierande tjänst där du kommer vara företagets ansikte utåt och en ovärderlig rådgivare för kunderna. I tjänsten som Redovisningskonsult kommer du att ta hand om dina egna kundkonton och vara ansvarig för att utveckla och stärka kundrelationerna.

I denna roll ansvarar du bland annat för den löpande redovisningen, bokslut och rådgivning. Du blir kundens stöttepelare i ekonomiska och redovisningsrelaterade frågor. Hos Dagboken AB finns nämligen ett stort värde i att ligga nära kunderna och det är därför inte ovanligt att det sker en del tvära kast och snabba puckar. Det gäller därför att vara snabbfotad och trivas i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik.

Dagboken AB erbjuder dig en stimulerande och utmanande arbetsmiljö, en plats där du får möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Du kommer här till ett tätt sammansvetsat team med högt i tak. Detta är en chans att få en inflytelserik roll i ett väletablerat bolag där allas röster görs hörda.

 

PERSONPROFIL

Till tjänsten som Redovisningskonsult till Dagboken AB söker vi dig som har några års erfarenhet av redovisning. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll på en annan redovisningsbyrå eller internt i ett annat bolag. Mycket går att lära sig på plats hos Dagboken AB med hjälp av ett kompetent team i ryggen, men rollen sätter krav på att du redan har en god kompetensgrund att stå på direkt under startsträckan i rollen.

Vi tror att du som söker tjänsten som Redovisningskonsult till Dagboken AB är handlingskraftig, självgående och trivs med frihet under ansvar. Som person är du analytiskt lagd samt prestigelös med en stor portion inre driv. Du bör trivas i en föränderlig miljö med högt i tak och du har förmågan att kunna bibehålla fokus och struktur även i ett högt tempo. Din förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer är en självklarhet. För att lyckas i rollen är du en person som är affärsmässig, drivande och engagerad. För rätt person erbjuds möjligheten att spela en central och strategisk roll i företagets utveckling framåt.

 

ÖVRIGT

Start: Omgående/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider

Plats: Nora

 

FÖRETAGSPRESENTATION

Vi är en personlig byrå med lång erfarenhet. Hos oss hittar du redovisningskonsulter med mångårig kompetens inom allt från löpande redovisning till årsredovisning, inkomstdeklarationer och rådgivning. Vi levererar heltäckande lösningar inom redovisning och ekonomi för allt från små och medelstora ägarledda företag till enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag.

Våra hemtrevliga kontor hittar du i charmiga Nora, som är utgångspunkten i just denna tjänst, och i Stockholm, som är bemannat ett par dagar i veckan men som inte innefattas i denna tjänst.

Läs gärna mer på vår hemsida www.dagbokenab.se.

 

OM PERFORMIQ

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Välkommen med din ansökan! Du söker lättast via nedan länk:

https://performiq.se/lediga-jobb/8203/