Vi vill tacka våra kunder och samarbetspartners för året som har gått och vi ser nu framåt mot 2023 då vi hoppas att vi kan fortsätta hjälpa både våra trogna kunder men även nya kunder som vi hälsar välkomna till ”Dagboken familjen”. Det har varit några turbulenta år då mycket har hänt i vår omvärld med pandemi, krig och stigande priser/räntor m.m och det är få som inte har påverkats både som företag och privatperson. Det är därför extra viktigt att hålla koll på hur ditt företag mår för att se över vad du kan göra för att fortsätta driva ditt företag framgångsrikt, något som vi gärna hjälper er att göra.

Under året som gått har Dagboken skänkt pengar till forskningen gällande cancerfonden, barncancerfonden samt till ett kvinnoprojekt i Guatemala som vi följt nu i många år.  Vi har som tidigare år valt att donera pengar där de gör mer nytta istället för att lägga pengar på julkort m.m. vilket i förlängningen gör att vi tillsammans bidrar till en bättre värld. Vi har dock inte glömt bort vår personal som utgör stommen i Dagboken och som självklart ska ha lite extra såhär inför jul 🙂

Vi är också glada över att återigen varit nominerade och ha gått till final som årets tillväxtbyrå inom redovisning för Örebro Län – vi vann dock inte men är oavsett stolta över att vara i final – allt tack vare våra duktiga medarbetare och ert förtroende för oss.

Kontoret har öppet alla vardagar kommande helger men med begränsad bemanning och några dagar kanske även kortare öppettider så kolla gärna att vi är på plats om ni planerar att komma förbi mot slutet av dagen.

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God & Avkopplande Jul & ett framgångsrikt Nytt År!

Alla vi på Dagboken AB