Redovisning

Bokföring

Vad sägs om att fokusera på det centrala i din verksamhet och arbeta mot bättre lönsamhet? Överlåt din löpande bokföring till
Dagboken AB. Vi är en erfaren och pålitlig partner som avlastar allt från små och medelstora ägarledda företag till dig som har enskild firma, handelsbolag eller kommanditbolag. För de flesta kunder tar vi hand om allt men en del kunder väljer att sköta faktureringen själva vilket fungerar alldeles utmärkt.

Uppföljning

När allt är bokfört, avstämt och klart tar nästa steg över. Den korrekta bokföringen leder fram till ett resultat som våra kunder delges antingen via ett personligt möte, mail eller telefon. Olika kunder har olika behov och vi kommer överens om vilket sätt som passar dig bäst. En del vill ha personliga genomgångar varje månad, några varje kvartal. Om du väljer vårt webbaserade system så kan du enkelt gå in och titta på ditt löpande resultat själv genom vägledning från oss. Vi är måna om att lämna ifrån oss ett material som stämmer med månadens händelser och att våra kunder känner sig uppdaterade på sitt resultat och sin ekonomiska ställning.

Nyckeltal Vi hjälper till med att ta fram olika nyckeltal som hjälper dig att se hur du ligger till och presterar.

Budget och likviditetsplanering Självklart hjälper vi på Dagboken AB till med budget och likviditetsplanering.

K2 / K3 Vi lotsar Er genom K2/K3 frågeställningar och väljer det lämpligaste regelverket för just Ert företag. 

Årsbokslut och årsredovisning När räkenskapsåret är över planerar vi tillsammans med våra kunder och ser till att årsredovisningen kommer Bolagsverket tillhanda i god tid.

Deklarationer Vi tar hand om inkomstdeklaration för alla våra kunder. Även de privata inkomstdeklarationerna inklusive K10 för de som så önskar och behöver.

Hos Dagboken AB hittar du redovisningskonsulter med mångårig kompetens inom allt från
löpande redovisning till årsredovisning, inkomstdeklarationer och rådgivning.

010-1399890