Vi vill tacka för året som gått och ser fram emot 2022 då vi hoppas att vi kan fortsätta hjälpa både våra trogna kunder men även nya kunder som vi hälsar välkomna till ”Dagboken familjen”. Det har varit en tuff tid för många medans några inte märkbart har känt av pandemin eller kanske t.o.m. har företaget gått bättre än vanligt. Oavsett så hoppas vi att 2022 bjuder på ett lättare år där vi tillsammans kan bygga vidare på ditt företag för att ni ska bli så framgångsrika som möjligt. Vi finns där för att hjälpa till både med det dagliga och med rådgivning.

I år har Dagboken valt att skänka pengar till forskningen för barncancer samt till stödinsatser för psykisk ohälsa. Vi har som tidigare år valt att donera pengar där de gör mer nytta än att lägga pengar på julkort m.m. vilket i förlängningen gör att vi tillsammans bidrar till en bättre värld.

Vi är också glada över att vara nominerade och ha gått till final som årets tillväxtbyrå inom redovisning för Örebro Län – vi väntar spänt på omröstning men är oavsett stolta över att vara i final – allt tack vare våra duktiga medarbetare och ert förtroende för oss.

Kontoret har öppet nästan alla vardagar kommande helger men med begränsad bemanning. Dock har kontoret stängt den 7/1-22.

Vi vill önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God & Avkopplande Jul & ett framgångsrikt Nytt År!

Alla vi på Dagboken AB