Vi vill tacka för året som gått och ser fram emot 2024 då vi hoppas att vi kan fortsätta hjälpa både våra trogna kunder men även nya kunder som vi hälsar välkomna till ”Dagboken familjen”. Det har varit tuffa tider för många då det som pågår i vår värld har påverkat oss på olika sätt men vi hoppas nu att vi går mot ljusare tider och att 2024 bjuder på nya möjligheter och inte bara utmaningar. Tillsammans fortsätter vi att bygga vidare på ditt företag för att ni ska bli så framgångsrika som möjligt. Vi finns här för att hjälpa er med det dagliga men även med rådgivning för framtiden.

I år har Dagboken valt att skänka pengar och sponsra forskningen för barncancer, ett kvinnoprojekt, samt några av våra lokala föreningar och klubbar i Nora samt till reflexer för våra små.

Vi är glada över att vi även i år för tredje året på raken var nominerade och gick till final som årets tillväxtsbyrå inom redovisning för Örebro Län – vi vann inte men är stolta ändå, allt tack vare våra duktiga medarbetare och ert förtroende för oss.

Kontoret har öppet nästan alla vardagar kommande helger men med begränsad bemanning. Vi stänger tidigare den 22/12 och går hem vid 12:00 så vi hinner med det sista julstöket.

Vi vill önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God & Avkopplande Jul & ett framgångsrikt Nytt År!

Alla vi på Dagboken AB