Vi vill önska Er alla en riktigt trevlig sommar även fall vi kör på i full takt några veckor till med bokslut och deklarationer. Lite information om tider och annat som gäller i sommar kommer här.

Vi på Dagboken övergår till sommartid i mitten på juni vilket innebär följande öppettider: Måndag-torsdag: 08:00-16:00, Fredag: 08:00-15:00. Vi har dock några morgonpigga kollegor så ofta har vi bemanning redan från kl. 07:00. Dessa tider har vi fram till mitten på september då vi återgår till våra normala öppettider. Vi kommer inte att ha stängt i sommar utan det kommer alltid finnas bemanning på kontoret, om än i begränsad omfattning utifrån semestrar. Ring på vårat växelnummer om ni inte får tag på ”Er” redovisningskonsult. Vi ser gärna att ni lämnar era papper i god tid innan momsen ska redovisas, det samma gäller löneunderlag så kan vi planera inför våra ledigheter på ett bra sätt.

I juni kommer vi att hälsa ytterligare en ny kollega välkommen till Dagboken, ett ansikte som säkert känns igen av flera av er som besökt oss på Dagboken, det är nämligen vår praktikant Maria Thoresson som nu blir vår kollega, vi återkommer med en närmare presentation i sommar men varmt välkommen säger vi till Maria 🙂

Tänk vad tiden går, det är nu 6,5 år sedan vi startade Dagboken i Nora – då var vi 4, idag är vi 8. Vi vill tacka alla våra kunder för ert förtroende, vi är så glada att ni valt oss som er partner till era företag och vi hoppas vi får ert fortsatta förtroende framöver.

Riktigt härlig sommar vill vi önska Er!

Vi på Dagboken AB