Dagboken AB växer och vi behöver därför förstärka med ytterligare medarbetare – är du en av dem?

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara kundansvarig med en egen kundstock och självständigt hjälpa dina kunder med löpande bokföring, bokslut, deklaration, uppföljning av redovisning samt ekonomisk rådgivning. Du kommer att ingå i vårt team där det idag finns redovisningskonsulter, en skattejurist och en ekonomiassistent med mångårig kompetens. Din uppgift blir att ge det ekonomiska perspektivet för att hjälpa kunderna att driva och utveckla sina företag.

Vem är du?
Du arbetar förmodligen som konsult med eget kundansvar idag och är van att belägga din tid eller har ett grundligt kunnande inom redovisning kombinerat med vana från kundkontakter. Meriterande är om du arbetar eller har arbetat på redovisnings- eller revisionsbyrå. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med bokslut och deklarationer. Du har en ekonomexamen och/ eller är redovisningskonsult. Som person är du självständig, förtroendeingivande, noggrann, utåtriktad och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Är du dessutom lagspelare, gillar utmaningar, har ett stort driv och får saker att hända – är du förmodligen rätt person för oss.

Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande. Var du kommer ifrån saknar betydelse så länge du behärskar svenska språket i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder dig att bli en del i vårt gäng med varierande arbetsuppgifter och med nära kundkontakt. Vi erbjuder personlig utveckling genom möjlighet till regelbundna utbildningar så du håller dig uppdaterad inom nyheter som berör arbetsuppgifterna. Vi har friskvårdsbidrag, flextid och förkortad arbetstid maj-augusti.

Intresserad? Välkommen med din ansökan snarast, vi bearbetar inkomna ansökningar löpande!

Kontaktpersoner:

Lotta Järnerot: 0709-533 800/lotta@dagbokenab.se

Karin Järnerot: 0708-258 465/karin@dagbokenab.se